Kwaliteitsgarantie

Alle producten die basicdoors verkoopt hebben we zelf ontworpen of zorgvuldig geselecteerd uit het aanbod van gerenommeerde producenten in West-Europa. Daarnaast ondergaan alle garagedeuren die onze productie verlaten een grondige kwaliteitscontrole door vakkundige en speciaal opgeleide medewerkers. Hierdoor staan we achter de kwaliteit van onze producten en zijn deze onderhevig aan de basicdoors kwaliteitsgarantie.

Onze kwaliteitsgarantie:

Je kunt er vanuit gaan dat:

 

Al onze producten bij normaal gebruik minimaal 20 jaar mee zullen gaan.

 

Alle onderdelen die we gebruiken berekend zijn op minimaal 30.000 openingen.

 

Al onze producten aan de strengste Europese veiligheidsnormen voldoen.

 

Alle producten voldoen aan de hoogtenormen voor wat betreft inbraakveiligheid.

Garantiebepalingen

Op al onze garagedeuren geven we in overeenstemming met onze verkoopsvoorwaarden standaard 5 jaar garantie. Dit is mogelijk omdat we enkel met materialen werken van eersteklas kwaliteit. Verder bouwen we op relaties met betrouwbare leveranciers en werken we met strenge kwaliteitscontroles tijdens en na de productie.

De garantie gaat in op de dag dat de garagedeur geleverd of afgehaald is.

Verleng je garantie met 5 jaar

Naast de 5 jaar standaard garantie die we je standaard aanbieden bij de aankoop van iedere garagedeur heb je de mogelijkheid om de garantie met 5 jaar te verlengen tegen meerprijs in overeenstemming met onze verkoopsvoorwaarden. Je kunt dit in het bestelproces van de garagedeur aangeven.

Productie op maat gemaakte basicdoors garagedeuren

We geven je een korte impressie van de productie van ons garagedeuren. Neem een kijkje in het proces en zie zelf hoe jouw op maat gemaakte garagedeur gefabriceerd wordt.

Door de websites van basicdoors te bezoeken stem je in met het gebruik van cookies, onze gebruikersvoorwaarden en ons privacybeleid. Meer informatie.