Direct je offerte aanvragen

    mm

    mm

Op zoek naar een garagedeur om zelf te monteren?

Als je op zoek bent naar een nieuwe garagedeur van eersteklas kwaliteit, dan ben je bij basicdoors aan het juiste adres. We hebben de perfecte basis van een robuuste garagedeur ontwikkeld, die gegarandeerd lang mee zal gaan.

Een garagedeur van basicdoors is heel gemakkelijk zelf te monteren. Daarnaast bieden we je veel hulp bij de montage, zodat je je nieuwe garagedeur dus eigenlijk samen monteert met onze experts. Door zelf te monteren met onze hulp bespaar je op de kosten van een professionele monteur, zonder te besparen op de kwaliteit van de garagedeur zelf.

De basicdoors kwaliteitsgarantie waarborgt dat alle garagedeuren getest zijn op minimaal 30.000 openingen en bij normaal gebruik een technische levensduur van ten minste 20 jaar hebben. Zo kun je dus jaren ongestoord gebruik maken van je nieuwe garagedeur.

De voordelen van een basicdoors doe-het-zelf garagedeur

 

Tot 10 jaar garantie

 

Maximaal 3 weken levertijd

 

1000 garagedeuren per jaar

 

Veiligheid voorop

 

100% Nederlandse kwaliteitsproducten

 

Alles is op maat gemaakt

 

Alle hulp voor zelfplaatsing

 

Slechts 40% aanbetaling

 

Superieure kwaliteit en isolatie

 

Het deurblad van een basicdoors sectionaaldeur is opgebouwd uit dubbelwandige panelen van 40mm dik welke geïsoleerd zijn met CFK-vrij polyurethaanschuim. De U-waarde van de panelen is 0,84 W/m2K. Daarnaast zijn de panelen brandvertragend gecertificeerd conform klasse B in de norm EN13823. De inwendige stalen verstevigingsstrips zorgen voor een stevige bevestiging van de scharnieren. Tevens zijn de panelen inwendig verzinkt en daardoor corrosiebestendig. De panelen zijn zo ontworpen dat deze vingerklemveilig zijn.

 

De panelen worden bevestigd in een robuust en stevig beslagsysteem. Het deurblad rolt omhoog door middel van nastelbare kogelgelagerde kunstof looprollen welke zorgen voor een geruisloze werking. Het deurblad wordt rondom voorzien van EPDM afdichtingen voor een tochtvrije afsluiting. Daarnaast hebben we ook EPDM afdichtingen bevestigd tussen de panelen onderling.

Door de websites van basicdoors te bezoeken stem je in met het gebruik van cookies, onze gebruikersvoorwaarden en ons privacybeleid. Meer informatie.